maanantai 2. helmikuuta 2015

Koska haluan vaikka mitä

Puhelias moppi heitti mua haasteella, kiitoksia haasteesta! Haasteen idea on hyvinkin yksinkertainen, pitää kertoa mitä haluaa. Helppoa, vai onkohan sittenkään? :D

Tällä hetkellä minä haluaisin...

Uuden lasisen tuttipullon Paavolle! Periaatteessa Paavo ei kyllä todellakaan tarvitsisi tuttipulloa, koska niitä on meillä jo vaikka kuinka monta. Tuollainen olisi silti niin kiva, varsinkin jos löytyisi esimerkiksi harmaana. Pitää ehkä alkaa selailemaan nettikauppoja ;)

Haluaisin kovasti sitä, että joskus Paavon biologinen isä haluaisi olla lapsensa elämässä mukana. Tämä on kuitenkin melkoisen epätodennäiköistä, mutta haluaisin silti.

Sitten vähän suurempi haluamisen kohde, nimittäin uusi auto. Oma vanha 2001 vuosimallin Fiat Puntoni alkaa vedellä viimeisiään. Se kävi juuri kaksi kertaa huollossa ja kolme kertaa katsastuksessa ennenkuin hyväksytty-leima lyötiin papereihin :DDD Auton vaihtaminen alkaisi olla edessä, vaan kuinkahan riittää yksinhuoltajalla rahat?

Haluaisin nukkua edes yhden yön, että ei tarvitse nousta syöttämään tai laittamaan tuttia suuhun. Tällä hetkellä täällä kirjottelee melkoisen väsynyt mamma :) Ehkä saankin joskus nukkua yön rauhassa, viimeistään 18 vuoden päästä :DD

Viimeiseksi haluaisin selvitä muutosta hengissä ja saada uudesta kodista laitettua juuri meidän näköisemme. Muutto pienen vauvan kanssa vaan arveluttaa kovasti. Onneksi Paavo menee todennäisesti hoitoon silloin muuttopäivänä joko äitini luokse tai sitten kumminsa vanhempien luokse.

Tässäpä osa niistä asioista, joita minä haluan! Vaan eihän tuossa oikeasti edes kaikki ole ;) Vaan mitäpä muut haluaa? Haastan Äippäjuttuja, HopotiKopoti ja Tehtävänimikkeenä Äiti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti